Cum să alegi o oglindă de baie iluminată?

Cum să alegi o oglindă de baie iluminată?

Cum să alegi o oglindă de baie iluminată?

Oglinda este cel mai important atribut din baie și alegerea poate fi simplă și ușoară dacă știi ce să cauți. În primul rând, oglinda ar trebui să fie funcțională și cât mai confortabilă atunci când te uiți în ea și abia apoi să joace funcții de decor și se se potascrive cu stilul băii.

În acest articol, veți afla:

  1. Care sunt cerințele de bază atunci când alegeți o oglindă de baie?
  2. Ce tipuri și forme de oglinzi sunt potrivite pentru baie?
  3. Ce iluminare de fundal ar trebui să aleg?
  4. Ce funcții suplimentare pot fi încorporate în oglindă?

Pentru început, luați în considerare baia dvs., evaluați-o în termeni de scară, disponibilitate hotei, iluminare, design. Rețineți ce lipsește, ce lipsește, ce ați dori să adăugați pentru o aplicație de bărbat sau de machiaj confortabil? Care sunt ritualurile tale de dimineață și de seară? Abia atunci, în imaginația ta, vei putea vedea oglinda care ți se potrivește.

Care sunt cerințele de bază atunci când alegeți o oglindă de baie?

Există trei cerințe principale de luat în considerare atunci când alegeți o oglindă de baie:

  • Rezistența la umiditate

Temperatura și umiditatea din baie se schimbă de fiecare dată când fac față o baie sau un duș. Spre deosebire de alte oglinzi, modelul de baie trebuie să reziste umezelii. Prin urmare, aceste oglinzi au un amalgam argintiu, care este mai bine reflectant și mai rezistent la daune.

  • Funcționalitate

Nu numai rezistența la umezeală este importantă atunci când alegeți o oglindă pentru o baie, ci și funcționalitatea acesteia: iluminat, oglinzi încălzite, ceas încorporat încorporat.

  • Calitate

Calitatea determină cât va dura oglinda de la baie. Vă rugăm să vă asigurați că oglinda este acoperită cu material impermeabil înainte de cumpărare. Corpul, elementele decorative și alte materiale trebuie să fie, de asemenea, un tratament rezistent la umiditate. Toate accesoriiile care necesită o conexiune electrică trebuie să fie sigure și protejate împotriva pătrunderii obiectelor străine și a pătrunderii lichidelor.

Ce tipuri și forme de oglinzi sunt potrivite pentru baie?

Nu există cerințe stricte aici. Tipul și forma oglinzii depind de preferințele tale și de designul băii.

Vom trece peste câteva linii directoare atunci când alegem o oglindă de baie care sunt considerate cele mai versatile.

Forma

  • Rectangular este cea mai comună opțiune, care este instalată în poziție verticală sau orizontală. Potrivit pentru orice stil și design al băii.
  • Patrat - face vizual baia mai proporțională. Este o alegere bună pentru pereții îngustați și dreptunghiulari.
  • Rotund - crește vizual volumul băii. Cea mai elegantă opțiune care face camera mai armonioasă și mai confortabilă.

Tip

  • Cu cadru - cadrul conferă produsului un aspect complet. Principala cerință este rezistența la umiditate.
  • Cadrul din lemn este cel mai frumos și versatil, trebuie tratat cu compuși speciali care cresc rezistența la umiditate.
  • Un cadru metalic este ideal, care are un nivel ridicat de rezistență la umiditate.
  • O oglindă fără cadru arată elegant dacă este echipată și cu iluminare încorporată. Se va potrivi bine într-o baie modernă, hi-tech și minimalistă.

Ce iluminare de fundal ar trebui să aleg?

Pentru a ilumina spațiul de lângă oglindă, trebuie doar să folosiți lumina de fundal pentru a vă machia mai confortabil sau pentru bărbierit.

Există trei tipuri de iluminare de fundal:

  • Exteriorul este o soluție excelentă pentru bărbierit, machiaj și îngrijire a pielii. Un alt nume este oglinda de machiaj. Lămpile sunt amplasate în exteriorul oglinzii laterale sau de-a lungul perimetrului, nu creează umbre și iluminează uniform spațiul din fața oglinzii.
  • Intern - LED, încorporat în oglindă în jurul perimetrului sau în unele locuri sub suprafața oglinzii. Au o iluminare strălucitoare și o transmisie corectă a tuturor detaliilor din reflexie.
  • Decorativ - conferă oglinzii un aspect spectaculos de „oglindă plutitoare”, arată elegant în orice baie, dar nu are valoare funcțională.

Ce funcții suplimentare pot fi încorporate în oglindă?

Moonglass vă oferă o gamă largă de caracteristici suplimentare cu care vă puteți echipa oglinda pentru a vă face experiența de baie plăcută și confortabilă.

  • Încălzirea oglinzii - un element de încălzire este încorporat în corpul oglinzii, ceea ce face ca suprafața produsului să se încălzească în câteva minute, astfel încât oglinda să nu se aburească în timpul procedurilor de apă.
  • Ceas cu ecran tactil - un afișaj încorporat în oglindă care afișează ora, data, ziua săptămânii și temperatura camerei. Panoul de control tactil vă permite să configurați acest modul și să controlați iluminarea oglinzii.
  • Sistem audio - este format dintr-un panou de control cu ​​ecran tactil, difuzoare încorporate. Are o funcție Bluetooth, datorită căreia puteți conecta orice dispozitiv și vă puteți bucura de muzica preferată în timp ce faceți un duș.
  • Iluminare RGB - iluminare de fundal colorată care se schimbă odată cu telecomanda, în funcție de starea ta de spirit sau de ora din zi.

O oglindă frumoasă și funcțională vă va defini gustul, va sublinia preferințele stilistice individuale și va mări vizual chiar și cel mai modest spațiu de baie. Rasul si aplicarea machiajului vor aduce bucurie si placere din timpul petrecut in fata oglinzii.

Dacă aveți întrebări, îi puteți adresa managerilor noștri apelând sau lăsând o cerere - vă vom ajuta cu plăcere!