Cum sa alegi o oglinda de machiaj?

Cum sa alegi o oglinda de machiaj?

Ce oglindă de machiaj să alegi?

Lumina naturală care dezvăluie adevăratele culori ale machiajului nu este întotdeauna disponibilă. În condiții de lumină slabă, este posibil să nu vedem multe și poate fi dificil să o remediem. Prin urmare, trebuie să vă asigurați o vizibilitate și o iluminare bune.

Oglinzile cosmetice iluminate sunt versatile, pot fi instalate atât pe masa de toaletă, cât și montate pe perete. O altă opțiune convenabilă ar fi o oglindă pentru podea, în care vă puteți vedea în plină creștere.
Astfel de produse sunt ideale, astfel încât să vă puteți vedea clar fața, să vă machiați corect și să vă considerați complet imaginea.

Avantajele oglinzii de machiaj iluminate

  • creează lumină naturală
  • distribuie uniform lumina pe suprafața oglinzii
  • vă permite să vedeți și să uniformizați tonul feței
  • este un decor interior original și elegant
  • o mare varietate de forme, modele, rame și culori
  • vă permite să eliminați defectele în aplicarea fondului de ten, a fardului de ochi sau a pudrei
  • produsul este fiabil și va dura mult timp
  • nu are nevoie de multă energie electrică
  • asistent de neînlocuit pentru aplicarea machiajului și a bărbieritului

Diferența dintre oglinzile de machiaj față de altele este că lămpile iluminate sunt amplasate de-a lungul perimetrului cadrului sau chiar pe suprafața oglinzii. Acestea sunt numite „dressing-uri” deoarece au fost inventate pentru aplicarea machiajului cântăreților, actorilor de teatru și de film.

Forme de oglinzi de machiaj

După formă există:

  • dreptunghiular
  • pătrat
  • rundă

Forma nu afectează calitatea iluminatului sau confortul în timpul aplicării machiajului. Are o valoare decorativă care este aleasă pentru stilul interiorului, parametrii camerei sau preferințele personale.

Tipuri de oglinzi de pansament

Oglindă iluminată în cadru

Aceasta este o versiune clasică, atunci când produsul este decorat într-un cadru din lemn sau MDF și becurile externe sunt amplasate în jurul perimetrului său, care distribuie uniform lumina. Astfel de modele vor arăta bine într-un interior în stil mansardă și într-un interior strict, minimalist. Produsul poate fi atât în ​​picioare, cât și pe masă de toaletă.

Oglindă iluminată fără ramă

Un astfel de model se va potrivi în orice interior fără a-l aglomera. Pe un astfel de produs, becurile pot fi amplasate lateral sau de-a lungul perimetrului. Ideal pentru mesele de toaletă, în saloanele de machiaj sau în baie. Dar rețineți că, dacă decideți să achiziționați o oglindă de baie, aceasta trebuie să fie rezistentă la umiditate.

Locația oglinzii

Dacă alegeți o opțiune de masă, asigurați-vă că masa este suficient de puternică pentru a rezista la încărcarea produsului. Pentru versiunea montată pe perete, trebuie prevăzute elemente de fixare fiabile. Dacă produsul este pe podea, locul în care va fi amplasat ar trebui să fie mai spațios, astfel încât nimic să nu vă împiedice să îl priviți.

Oglinzile de machiaj vor deveni un adevărat dar pentru femei, cu ajutorul cărora aplicarea machiajului va deveni mai convenabilă și de înaltă calitate. Astfel de modele vor arăta grozav în biroul unui make-up artist, coafor, stilist și make-up artist. Iluminarea excelentă vă permite să aplicați machiaj de înaltă calitate, să efectuați în mod independent proceduri cosmetice și să vă puneți părul în ordine.

În magazinul nostru online puteți achiziționa diverse produse care se vor potrivi preferințelor, scopului și stilului interior. Managerii noștri vă vor răspunde întotdeauna la întrebări și vă vor ajuta să alegeți oglinda pentru dressing care vi se potrivește.