MoonGlass - magazin de oglinzi în Chisinau. Livrare in toata Moldova.

Măsurare

Măsurare

Instalarea oglinzilor este imposibilă fără măsurători preliminare. Măsurătorile ar trebui să fie efectuate de un specialist cu experiență, deoarece un rezultat calitativ poate fi garantat doar luând în considerare toate caracteristicile camerei.

Firma noastra ofera un serviciu de plecare a unui masurator calificat absolut gratuit si garanteaza punctualitatea si profesionalismul muncii sale.

Cum să sun la un congelator?

Există mai multe modalități de a lăsa o cerere pentru plecarea unui măsurator - sunând la 068 699 696 sau lăsând o cerere în formularul „Măsurare gratuită”. În ambele cazuri, vom accepta prompt cererea, vom conveni asupra unei zile și ore convenabile pentru dvs. și nu rămâne decât să așteptați ca specialistul să sosească la ora specificată.

Astăzi, oamenii își prețuiesc timpul din ce în ce mai mult, așa că un aparat de măsurare gratuit este disponibil în orice zi a săptămânii, inclusiv în weekend.

Ora de sosire a măsuratorului este, de asemenea, clar convenită, drept urmare sunteți asigurat împotriva anulării sau amânării nerezonabile a măsurătorii. Astfel, nu este nevoie să vă luați liber de la serviciu sau să petreceți toată seara acasă așteptând măsuratorul.